Muzej Međimurja Čakovec traži sponzore

Muzej Međimurja Čakovec tijekom 2017. godine priprema veći broj zanimljivih izložbi, svečanosti i manifestacija. Planiranim događanjima i pomlađenom ekipom, naša krovna kulturna ustanova ulazi u novo razdoblje javnog djelovanja s naglašenom zadaćom istaknutijeg pozicioniranja međimurske kulturne baštine na kulturno-turističkom zemljovidu Hrvatske i ovoga dijela Europe.

Kako bi u ispunjavanju te odgovorne zadaće stekao neophodno samopouzdanje i sigurnost, Muzej se želi okružiti suradnicima i poslovnim partnerima s istančanim osjećajem bliskosti prema svom zavičaju. To je jedini ispravan put, jer se zajednička kulturna baština može sačuvati i popularizirati samo zajedništvom.

Stoga će Muzej Međimurja Čakovec ovih dana poslati pismo namjere svim međimurskim općinama, gradovima i gospodarskim subjektima nadajući se da će prepoznati njegovo nastojanje za preoblikovanjem načina i metoda pristupanja brendiranju međimurske bliže i daljnje prošlosti te u tom smislu prihvatiti sponzorsku ili neku drugu vrstu suradnje. 

Please like & share:

Article written by admin