Obavijest o fotografijama na stranicama MMČ-a

Cijenjeni prijatelji, korisnici, pratitelji i posjetitelji Facebook  i internetske stranice Muzeja Međimurja Čakovec!

Ovom objavom želimo vas obavijestiti da u skladu s pravom na osobnu privatnost i zaštitu svakog pojedinca dajemo sljedeće upute:
1. Sve fotografije objavljene na Facebook i internetskim stranicama Muzeja vlasništvo su Muzeja Međimurja Čakovec. Fotografije drugih autora mogu biti preuzete isključivo s dopuštenjem autora iz drugih izvora.

2. Budući da se stranice predstavljaju javnu ustanovu, navedene fotografije koriste se isključivo u svrhu informiranja, dokumentiranja, arhiviranja javnog rada te promoviranja našeg rada.

3. Da bismo mogli informirati sve korisnike o našem radu jer je to obaveza javne ustanove u koju svi dolaze svojom voljom, a kako naše aktivnosti uključuju rad s djecom i mladima te da se na fotografijama u vlasništvu Muzeja Međimurja Čakovec objavljenima na ovim stranicama pojavljuju djeca i maloljetne osobe, molimo sve osobe i/ili roditelje koji ne žele da se na Facebook  i internetskim stranicama Muzeja objavljuju sadržaji povezani s njihovim pojavljivanjem ili fotografiranjem da se obrate Muzeju kako bismo takve sadržaje uklonili, odnosno spriječili daljnje objavljivanje.

Muzej Međimurja Čakovec

 

Please like & share:

Article written by admin