Klub prijatelja Muzeja Međimurja Čakovec

Šezdesetu godišnjicu rada i postojanja Muzeja Međimurja Čakovec odlučili smo obilježiti, između ostaloga, osnivanjem Kluba prijatelja Muzeja. Članovi Kluba prijatelja MMč-a su građani i poduzeća, oni koji žele dati podršku radu i razvoju muzeja. Članstvom u Klubu potpomažete rad muzeja, a prihod od članarina biti će iskorišten namjenski, za pripremu novih izložbi, promociju programa, otkup građe, organizaciju pedagoških radionica, restauraciju građe itd.

Članarina godišnje iznosi:

  • učenici, studenti, umirovljenici – 50 kn
  • odrasli – 100 kn
  • pravne osobe – 500 kn

Članarinu možete uplatiti osobno u tajništvu Muzeja ili uplatom na žiro-račun Muzeja: HR 28 2340 0091 1160 1295 2, a Pristupnicu zatražite u Muzeju ili elektronskom poštom te ju ispunjenu (te potvrdu o uplati, ako ne plaćate u Muzeju) vratite osobno ili elektronskom poštom.
Posebne pogodnosti članstva u Klubu prijatelja Muzeja Međimurja Čakovec

Djeca, učenici, studenti i umirovljenici tijekom godine imaju besplatan ulaz u stalni postav Muzeja i na muzejske izložbe te besplatno prisustvovanje radionicama i tematskim predavanjima.

Građani tijekom godine imaju besplatan ulaz u stalni postav muzeja i na muzejske izložbe te 20% popusta na kupnju proizvoda Muzeja Međimurja Čakovec (muzejske publikacije, majice i replike) u muzejskoj suvenirnici.

Pravne osobe imaju godišnju besplatnu ulaznicu u stalni muzejski postav i muzejske izložbe za sebe i svoje poslovne partnere.

Svi članovi dobivaju člansku iskaznicu i mjesečne novosti o radu i programu Muzeja elektronskom poštom.

Pristupnicu za članstvo u Klubu prijatelja Muzeja Međimurja Čakovec možete preuzeti ovdje.