Provedite dio svog team buildinga u Muzeju Međimurja Čakovec

Poslodavci, vrijeme je za kolektivne izlete – team buildinge. Priuštite svojim zaposlenicima jednodnevno ili čak dvodnevno zajedničko druženje uz rekreativne sadržaje, dobru domaću hranu, okrjepljujuću kapljicu, ali i – zašto ne? – edukativne obilaske i upoznavanje svoga kraja, za koji pogrešno mislimo da ga poznajemo u pojedinosti. Zagrebete li, međutim, tek malo u to svoje uvjerenje uvidjet ćete da u svom njegovu kulturno-povijesnom bogatstvu ne poznajete ni vlastito selo, a kamoli Međimurje. O Hrvatskoj da i ne pričamo.

Korist od team buildinga je višestruka: s jedne strane njegovanjem druženja, poslodavac jača međuljudske odnose, osjećaj zajedništva i unutarnju koheziju u kolektivu, a s druge strane to je, u psihološko-socijalnom smislu, korisno i za pojedinačne članove kolektiva, a samim tim i za širu zajednicu. Dinamika povremenih zajedničkih izlaska iz skučenih poslovnih prostora može na zaposlenike djelovati okrijepljujuće i poticajno, pa nije čudo da takav oblik druženja uzima sve više maha i u našoj sredini.

Sukladno svom umjetničkom poslanju, profesori Umjetničke škole Čakovec odlučili su svoj team building podijeliti na edukacijski i zabavni. Tako su posjetili Muzej Međimurja Čakovec u kojem su pogledali film o graditeljskoj baštini obitelji Zrinski, potom su uz pratnju kustosice i autorice, razgledali arheološku izložbu Kamen na prapovijesni način i naposlijetku se upoznali s umjetničkim blagom našeg kraja obilaskom Likovne galerije Muzeja Međimurja Čakovec. Svoj izlazak su tek nakon toga nastavili zabavnim sadržajima u briježnom dijelu Međimurja.

Uglavnom, posve je razvidno da se team building izleti ne moraju ograničiti isključivo na zabavno-rekreativne sadržaje i podilaženje tijelu. Pokatkad treba misliti i na duh i njegove potrebe.  Muzej Međimurja Čakovec prepun je sadržaja koji vas mogu produhoviti, oplemeniti i potaknuti na dublje promišljanje. Naši djelatnici stoje vam na usluzi svaki radni dan od sedam do osamnaest sati, a subotom i nedjeljom od deset do četrnaest sati.

 

Please like & share:

Article written by admin