Što Muzej Međimurja Čakovec nudi svojim sponzorima?

 

  1. Reklamni prostor na muzejskim web stranicama, facebooku, banerima, katalozima te u izložbenim prostorijama i svim muzejskim radionicama.
  2. Predstavnicima tvrtki-sponzora Muzej nudi mogućnost aktivnog sudjelovanja na otvorenju izložbi i kulturnih priredbi. Na otvorenjima će u pravilu, uz zahvalnost, prigodno biti spomenut naziv tvrtke i ime vlasnika, kojemu će biti ponuđena mogućnost da se obrati nazočnima i predstaviti sebe i svoju tvrtku.
  3. Muzej će u okviru projekta Muzejske kutije postaviti jednu ili više takvih kutija s logom muzejskog sponzora u javnim objektima diljem Međimurja. Muzejske kutije su male drveno-staklene konstrukcije s izloženim muzejskim predmetom i tekstualnim objašnjem. Kutije će se postavljati u bankama, bolnicama, ugostiteljskim objektima i drugim frekventnijim javnim objektima.
  4. Muzej će svom sponzoru dati određeni broj besplatnih muzejskih obiteljskih ulaznica s kojima može slobodno raspolagati i prema želji ih pokloniti svojim kupcima ili poslovnim partrenima kao mali znak pažnje.
  5. Svojim dobročiniteljima Muzej također nudi korištenje muzejskih prostorija: Dvorane za svečane namjene, atrij palače Zrinskih, Izložbeni salon i dvorište Kraljeva vrta (gotovo u samom centru grada) za razne svečanosti, obljetnice tvrtki, domjenke i sl.

Muzej Međimurja Čakovec spreman je također udovoljiti i drugim očekivanjima i prohtjevima sponzora, ovisno, dakako, o svojim mogućnostima.

 

Please like & share:

Article written by admin