Besplatna radionica: Leptir se mota oko našeg plota
Admin | 22. srpnja 2020.

Ljetni školski praznici mogu biti kreativni i poučni. Kako i gdje? Imamo prijedlog. Prijavite se na radionicu: Leptir se mota oko našeg plota.

 

Radionicu organizira Javna ustanova Međimurska priroda u suradnji s Muzejom Međimurja Čakovec unutar programa Ljetna Muzeologajnica. Kroz prezentaciju, edukativni film i kreativnu radionicu školarci će doznati više o leptirima plavcima.

Zašto ih je bitno očuvati, u kakvoj su vezi s biljkom krvarom i gdje zapravo žive... odgovore na ova pitanja i druge zanimljivosti o životu leptira koji se motaju oko našeg plota dat će Sara Janković iz Javne ustanove Međimurska priroda.

Program radionice će se održati na otvorenom u atriju Starog grada i dijelom u prostoru Muzejsko-informativnog centra (MIC) u Muzeju Međimurja Čakovec u četvrtak 30. srpnja.

Trajanje radionice je 90 minuta, a održat će se u dva termina. U 9 sati (djeca od 7 do 10 godina) te u 11 sati (djeca od 11 do 14 godina).

Prijave je potrebno poslati na jankovic@medjimurska-priroda.info do ponedjeljka 27. srpnja 2020. Poželjno je da svaki sudionik ponese sa sobom pametni telefon!

Radionica je besplatna. Međimurska priroda i Muzej Međimurja Čakovec s radošću očekuju vaše prijave.

 
ARHIVA VIJESTI
MUZEJ MEĐIMURJA ČAKOVEC
 
Trg Republike 5, 40000 Čakovec
T/F +385 (0)40 313 499
EMAIL mmc@mmc.hr
LJETNO RADNO VRIJEME: 1. travnja - 30. rujna
Ponedjeljak - Petak: od 7 do 18 sati
Subota - Nedjelja: od 10 do 14 sati
ZIMSKO RADNO VRIJEME: 1. listopada - 31. ožujka
Ponedjeljak - Petak: od 7 do 15 sati
Subota - Nedjelja: od 10 do 14 sati
Blagdanima i državnim praznicima muzej je zatvoren.
PRATITE MMČ NA
 
:40px">